Οριστικά στους Αγ. Θεοδώρους (κατά μήκος του ρέματος του Αγ. Ιωάννη) φέτος το πανηγύρι, μετά την απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Θήβας

2017-07-20

Παρά τις διαφωνίες των φορέων της πόλης και σύσσωμης της Αντιπολίτευσης οι οποίοι αγνοήθηκαν και που πρότειναν τουλάχιστον για φέτος να γίνει στην οδό Πινδάρου, η πλειοψηφία της Δημοτικής αρχής ψήφισε η εμποροπανήγυρη να γίνει στους Αγ. Θεοδώρους κατά μήκος του ρέματος Αγ. Ιωάννη (όπισθεν του ΡΑΔΙΟΤΟΛΗ).

Υπήρξαν ενστάσεις από όλους ότι ο χώρος αυτός είναι χωρίς καμιά προετοιμασία από πλευράς δικτύων (ηλεκτροφωτισμού, αποχετεύσεων, υδροδότησης, τουαλετών) διαμόρφωσης του γηπέδου, προετοιμασίας κυκλοφοριακής και συγκοινωνιακής, πυροπροστασίας και σύνδεσης με το κέντρο της πόλης, δεν είναι ο κατάλληλος για να τελεσθεί  φέτος η Εμποροπανήγυρη και ότι είναι αδύνατον να προετοιμαστεί στο μήνα που μένει.

Ο Εμπορικός Σύλλογος από πλευράς του επίσης ζήτησε να γίνει για τουλάχιστον φέτος στην οδό Πινδάρου για την τόνωση των εμπορικών καταστημάτων του κέντρου (λόγω ότι διανύουμε μια πολύ οικονομικά δύσκολη φετινή χρονιά) και να συζητηθεί εξολοκλήρου το θέμα έγκαιρα και με προτάσεις που θα καταθέσει για την οριστική λύση του θέματος.

Παρόλα αυτά η παράταξη του κου Νικολάου επέμεινε στην αρχική της πρόταση και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία για την τέλεση της στην συγκεκριμένη θέση.