ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ TOY ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε. - ΑΜΕΣΑ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ!

2017-10-05

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ   ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΚΟ - ΜΟΡΝΟΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΨΕΥΤΕΣ !!!

Την Παρασκευή 29/09/2017 η εταιρεία προκλητικά παράνομα και καταχρηστικά απέλυσε 6 συναδέλφους με την φθηνή και αβάσιμη δικαιολογία της μείωσης κόστους .

Το Σωματείο καταγγέλλει και χαρακτηρίζει τη Διοίκηση της εταιρείας ως επικίνδυνη για το μέλλον των εργαζομένων στην επιχείρηση αφού φρόντισε να ξαμολήσει τα παπαγαλάκια της να διαρρέουν διάφορες φήμες, ώστε να διαμορφώσει ένα κλίμα ανασφάλειας και τρόμου στους εργαζομένους . Το Σωματείο λαμβάνοντας υπόψη του όλο αυτό το διάστημα το κλίμα που επικρατούσε , έκανε 3 συναντήσεις με τη Διοίκηση της εταιρείας και μία Γενική Συνέλευση που τέθηκαν και συζητήθηκαν αυτά τα θέματα και ζητούσε να μάθει αν ισχύουν όλα αυτά που υποπτευόμασταν και αφού μας διαβεβαίωναν ότι δεν είναι στα πλάνα τους να κάνουν απολύσεις, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι δεν μπορούν να πουν έστω και μία αλήθεια .

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η επικίνδυνη και ανέντιμη Διοίκηση έχει σχέδιο και στόχο να αντικαταστήσει τους παλιούς εργαζόμενους, αφού τους έχει ξεζουμίσει εργασιακά, με νέους φθηνούς και χωρίς δικαιώματα.

Απαιτούμε να ανακληθούν άμεσα οι απολύσεις και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.

Απαιτούμε να πάρει ξεκάθαρη θέση και να παρέμβει η Επιθεώρηση Εργασίας καθώς και το Υπουργείο Εργασίας.

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ