Έναρξη λειτουργίας του σινεμά “ΣΟΝΙΑ” με προβολή της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής 5»

2017-07-05

Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και μαζί του επιστρέφει και ο αγαπημένος Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος "Σόνια" της Θήβας, μετά τις εργασίες ανάπλασης και αναβάθμισης του χώρου του, που υλοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θήβας και την ολοκλήρωση της προμήθειας Ψηφιακής Κινηματογραφικής Μηχανής από το Δήμο Θηβαίων.

Πρώτη ταινία από την Πέμπτη 6 έως και την Τετάρτη 12 Ιουλίου οι «Πειρατές της Καραϊβικής: Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ», μία φαντασμαγορική περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp στον ρόλο του θρυλικού Τζακ Σπάροου!

Ακολουθεί από την Πέμπτη 13 έως και την Τετάρτη 19 Ιουλίου η παιδική ταινία «Αυτοκίνητα 3» με τον λατρεμένο Κεραυνό Μακουίν στη μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston.

H «ΣΟΝΙΑ», λοιπόν, ανοίγει τις πύλες της με ολοκαίνουργιες ταινίες sequel αλλά και με τιμές εισιτηρίων προσιτές στο κοινό (6 ευρώ κανονικό, 5 ευρώ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άνεργοι,φοιτητές). Στην περίπτωση που προβάλλεται ταινία για παιδιά έως 12 ετών, οι γονείς συνοδοί δεν θα καταβάλλουν εισιτήριο.

Ώρα έναρξης προβολών 21:30! Εντός του χώρου λειτουργεί και κυλικείο!