ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο χρονοδιάγραμμα δημιουργίας 400 νέων βρεφονηπιακών σταθμών, με στόχο να καλύψουν 10.000 παιδιά, επιπλέον των 109.000 που ήδη καλύπτονται, οριοθέτησε σήμερα η Θεανώ Φωτίου.

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (1Γ/2017) για πλήρωση με γραπτό διαγωνισμό 548 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

Γνωστός τοις πάσι ότι η Θήβα έχει πρόβλημα παρκαρίσματος. Ουσιαστικά, ο μοναδικός χώρος στάθμευσης είναι αυτός στο Δημαρχείο της πόλης. Σχετικά κοντά στο κέντρο με αρκετές θέσεις που θα μπορούσαν να μετριάσουν το πρόβλημα.

Στην πόλη μας λειτουργεί, από το 2005, ως παράρτημα του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (κοινώς ονομαζόμενο ως τμήμα LOGISTIS). Όπως ακούγεται, τόσο το πρόγραμμα σπουδών όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι υψηλού επιπέδου και πολύ κοντά στην αγορά εργασίας. Στην ευρύτερη περιοχή μας λειτουργούν μεγάλοι αποθηκευτικοί...

1η Ιανουαρίου. Σωτήριον έτος 1970. Ένα μικρό αγοράκι- η αφεντιά μου- ξυπνάει αχάραγα για το "μεροκάματο".
Η μητέρα βγάζει τα καλά της πιάτα από το βαρύ καφέ σερβάν του σαλονιού. Με ευλάβεια τοποθετεί μέσα φοινίκια ( μικρασιάτικα μελομακάρονα με καρύδι παραχωμένο στο κάτω μέρος), μυρωδάτο μπακλαβά ( έναν γιατί ήταν το ακριβό γλυκό μας), σαραγλί...

Έως την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου, θα μπορούν να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας. Σχετική ενημέρωση έδιναν οι τράπεζες στους πελάτες τους, σημειώνοντας ότι «η καταληκτική ημερομηνία καταβολής των τελών κυκλοφορίας του οικονομικού έτους 2018 παρατείνεται μέχρι την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018».
Μιλώντας στον Realfm 97,8, η Κατερίνα Παπανάτσιου είχε αφήσει...

Πρόκειται για μια απόφαση που παρατείνει την πληρωμή μέχρι 16 Φεβρουαρίου του 2018, καθιστά συναρμόδιες στην διαδικασία για την έγκαιρη είσπραξη των μισθωμάτων και τις Περιφέρειες και ιδιαίτερα διασφαλίζει τους κτηνοτρόφους από καθυστερήσεις πληρωμών που δεν οφείλονται σε δική τους υπαιτιότητα, με στόχο να αποτραπεί η ταλαιπωρία των κτηνοτρόφων σε...

Νέο κοινωνικό τιμολόγιο - Έκπτωση 35% έως 70% για όσους πληρούν τα κριτήρια λήψης Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και για όσους πληρούν κριτήρια αντίστοιχα με εκείνα των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος

Προς υπογραφή η Κοινή υπουργική απόφαση απο τους συναρμόδιους υπουργούς που αφορά την παράταση της θητείας για άλλον ένα χρόνο των ατόμων που έχουν προσληφθεί από το πρόγραμμα των 4000 του ΟΑΕΔ για τα νοσοκομεία.

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι με απόφαση Δημάρχου όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 10 θα είναι κλειστά, λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 - ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 «STAR WARS:THE LAST JEDI» ΣΕ 3D
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Σκηνοθεσία: Rian Johnson
Ηθοποιοί: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridler, John Boyega, Oscar Isaac, Ady Serkis
Διάρκεια: 152 λεπτά
ΚΛΕΙΣΤΑ 24-26/12/2017 & 31/12/2017 & 1/1/2018

Ανοίγει η πόρτα του διορισμού για χιλιάδες υποψήφιους από το 2018 αφού η κυβέρνηση αποφάσισε να αυξήσει τον αριθμό των μονίμων υπαλλήλων που πρόκειται να προσληφθούν σε φορείς και οργανισμούς του δημοσίου, είτε με σειρά προτεραιότητας, είτε με γραπτό διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ.